ALLMÄNTANDVÅRD

Det som brukar kallas ”att gå till tandläkaren” är det som på fackspråk kallas allmäntandvård. Om du besöker din tandläkare eller tandhygienist en gång om året så vet både du och vi exakt hur din mun, dina käkleder och dina tänder mår. Det betyder att vi upptäcker problem medan de är små – och då kan se till att de inte blir stora. Men ibland måste man trots tandläkarbesök och den allra bästa munhygien vidta olika åtgärder. Tandlossning är  till exempel en mycket vanlig sjukdom – men kanske inte en som människor pratar om vid fikaborden… Vi ser till att ha den modernaste tekniken och personal som kan de nyaste metoderna. Vi vill behandla dig så att det går så snabbt som möjligt och kostar dig så lite som möjligt. Och givetvis utan att det gör ont. Vi har alla former av bedövningar och kan även ge lugnande medel för dig som tycker att det är riktigt obehagligt. Vi är här för att du ska må bra! På alla sätt.

TANDKIRURGI

Ibland räcker det inte med vanlig tandvård. Då kan det vara bra att veta att vi på Dentsmile även arbetar med de flesta former av oral kirurgi. Även om du behöver lite mer speciell vård så är det alltså fortarande vi som tar hand om dig. Det kan gälla visdomständer som sitter illa till eller godartade slemhinneförändringar, rotspetsoperationer, tandköttsplastik eller implantat. Du är fullt bedövad precis som vid vilken annan operation som helst.

TANDVÄRK!!

Ta det lugnt! Vi hjälper dig. På Vasagatan 22. 722 15 Västerås tar vi emot akuta patienter måndag till lördag. Även för dig som saknar ordinarie tandläkare.

IMPLANTAT

Har du slagit ut en tand? Eller varit tvungen att dra ut en? Ett tandimplantat är en konstgjord tand som fästs i käkbenet med en skruv av titan. Den ser både ut, fungerar och känns som en vanlig tand. Och kostar mindre än många tror. Kom in så tittar vi på din mun och ger ett förslag.

TANDBLEKNING GÖR ATT DET ÄR ROLIGARE ATT VARA GLAD

Det är bara att acceptera att de flesta av oss får gulare tänder med åren. Kaffe, te, rödvin, tobak…livet självt. Allt sätter sina spår. Men Tandblekning är enkelt – kanske det allra enklaste och billigaste sättet att ge sig själv en utseendepresent. Vi erbjuder tandblekning med blekningsmedel från Opalescence som är en kliniskt beprövad och mycket säker behandlingsmetod. Vi tar ett tandavtryck och tillverkar en individuellt anpassad blekningsskena. I denna skena placerar du Opalescence gel och sedan har du den i munnen under natten. Redan efter första natten kan du se resultat och efter några dagar kan du få upp till 13 skalor ljusare tänder på ett effektivt och skonsamt sätt!

Tandreglering/tandställning

DentalSmile utör tandreglering på alla kliniker i Västerås. Vi erbjuder bland annat den helt osynliga tandställningen Incognito, systemen Inman Aligner, Smile och Invisalign. Vi har även en estetisk rälstandställning med tandfärgade fästen.

Ett estetiskt tilltalande leende Leendet kan även ha en social betydelse och ett finare leende kan höja såväl det psykiska välbefinnandet och självkänslan. Smile Den nya estetiska tandregleringsmetoden Smile kallas det största som hänt estetisk tandvård sedan skalfasaden. Endast tandläkare certifierade av Inman Aligner kan tillhandahålla denna tandställning. DentalSmile har tandläkare certifierade på Smile på samtliga kliniker. Vi har dessutom Sveriges mest erfarna tandläkare på Smile och har behandlat flest personer i Sverige med denna metod. Smile är en modern avtagbar tandställning som justerar tänderna mycket snabbare och billigare än andra konventionella alternativ. Tandställningen består av dubbla fjädrande bågar som med ett milt tryck rätar ut tandbågarna. Detta har visat sig vara ett mycket säkert och effektivt sätt att justera tänderna på. Patienter som har använt Smile är mycket nöjda med det snabba resultatet. Denna tandsubstansbevarande metod har förändrat den estetiska tandvården stort. Den genomsnittliga behandlingstiden ligger mellan 6– 16 veckor och det till ett överkomligt pris. Efter behandling fixeras tänderna med en tunn ståltråd bakom tänderna. Dessutom är denna diskreta tandställning avtagbar vilket ger chans till lite vila och vård av tänder och ställning. Tandställningen används 18–20 timmar per dygn.
Behandlingar

Tandlossning

Rotfyllning

Implantat

Kronor

Välkommen till DentalSmile i Västerås

Boka tid redan idag!

Det är enkelt, snabbt

Till bokningssystem

You have Successfully Subscribed!